Versió per a imprimir

Requena soŀlicita l'ajuda de la Diputació en la gestió dels serveis de les seues pedanies

  • Mario Sánchez, alcalde: «Volem fer valdre la peculiaritat de Requena, amb la seua extensió i els seus llogarets, ja que volem donar els serveis que es mereix el nostre municipi»
1. -Jorge Rodríguez con alcalde de Requena.JPG
09/01/2016

El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, ha mantingut una reunió amb l'alcalde de Requena, Mario Sánchez, per a conèixer els projectes i demandes futurs del municipi.


En la reunió, celebrada en la seu de la institució provincial, l'alcalde ha explicat al president les particularitats de Requena, com que el terme municipal siga el més gran de la Comunitat Valenciana, amb una superfície de 814 kilòmetres quadrats.


El primer edil també ha subratllat que Requena té vint-i-cinc pedanies, a les quals «cal prestar-los els serveis que es mereixen. Són llogarets que estan a 30 km del nucli urbà de Requena, i per a nosaltres és un problema donar-los els serveis necessaris».


«També tenim una xarxa de camins molt extensa, que ha estat molt de temps abandonada i per als nostres agricultors és un problema; per això volem reclamar la peculiaritat de Requena, amb la seua extensió i els seus llogarets, ja que volem donar els serveis que es mereix el nostre municipi» —ha indicat l'alcalde.


Projectes amb el PIFS a Requena

L'alcalde ha destacat que el Pla d'Inversions Financerament Sostenible (PIFS) destinat a Requena «ha vingut molt bé: amb aquests diners havem pogut acabar el centre de dia per a persones majors, les obres del qual estaven paralitzades des de fa cinc anys». Així mateix, el primer edil ha afegit que «podrem fer alguns parcs nous i solucionar els problemes de climatització de l'Ajuntament tant en hivern com en estiu. Són unes obres molt necessàries i gràcies a aquesta nova Diputació, que ha preferit que aquests diners vagen als ajuntaments en comptes de als bancs, podrem dur-les endavant».

Mario Sánchez
Mario Sánchez
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet