Versió per a imprimir

Reunió entre els diputats delegats de Cultura de les Diputacions de València i Barcelona

  • El diputat de Cultura, Xavier Rius, visita el diputat de Cultura de Barcelona, Juanjo Puigcorbé, en una trobada per a intercanviar coneixements i experiències en la gestió cultural
  • Rius: «Cal una comunicació més fluida entre administracions anàlogues que comparteixen objectius»
Imagen
07/03/2017

El diputat de l’Àrea de Cultura, Xavier Rius, ha visitat el diputat de Cultura Juanjo Puigcorbé. Aquesta visita s’ha produït en la jornada del dimarts a la seu de la Diputació de Barcelona, per tal d’intercanviar punts de vista i experiències al voltant de les polítiques culturals de totes dues diputacions.

 

Ambdós diputats han manifestat la seua satisfacció per poder realitzar aquesta trobada i debatre les qüestions culturals que afecten llurs competències i les orientacions als diferents programes de suport que aborda cadascuna de les dues diputacions. Rius i Puigcorbé s’han compromès a estudiar les possibilitats de realitzar alguna activitat cultural conjunta de cara al futur, ja que el potencial cultural de les dues diputacions troba punts en confluència en alguns programes.

 

Per a Xavier Rius, «trobades de treball com aquesta serveixen per a establir una comunicació més fluida entre administracions anàlogues, i estudiar les possibles vies de col·laboració de cara al futur». El diputat Rius també ha desitjat que «reunions com la de hui es puguen produir amb major freqüència, ja que ens trobem en un moment procliu al diàleg i a l’obertura cap a altres administracions», ha indicat. En eixe sentit, ha afirmat Rius que «la nova corporació està mirant d’establir un marc de normalitat entre ambdues institucions molt properes física i culturalment».

 

Rius també s’ha congratulat per l’arribada d’aquest període d’obertura cap a l’exterior, «ja que és voluntat de la Diputació mantenir ponts de cooperació amb qualsevol administració competent en matèria de Cultura», ha conclòs.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet