Versió per a imprimir

Roberto Jaramillo arreplega hui el premi NovaGob Excelencia a la millor iniciativa de govern obert per l'estratègia GO! Dival

  • Aquest reconeixement a l'estratègia de transparència de la Diputació situa el seu pla entre els millors sobre transparència i govern obert de les administracions públiques dels països de parla castellana
1- Jaramillo en rueda de prensa GOvern Obert foto_Abulaila (5)_1.jpg
29/09/2016

El responsable del Servei de Transparència de la Diputació, Roberto Jaramillo, arreplega aquesta nit a Tenerife el premi a la millor iniciativa de govern obert per l'estratègia de transparència GO! Dival. Aquest reconeixement l’atorga la xarxa social de l'administració pública iberoamericana Novagob.

 

Entre els projectes que han competit amb l'estratègia de la Diputació de València destaquen els procedents de Costa Rica, l'Argentina, Mèxic, Colòmbia i el País Basc. El premi NovaGob situa doncs el pla GO! Dival entre els millors plans d'acció en matèria de transparència i govern de les administracions públiques dels països de parla castellana.

 

NovaGob, l'entitat organitzadora dels premis a l'exceŀlència, és la xarxa social més important de l'administració pública en castellà i una plataforma oberta i autònoma que vol «millorar l'administració des de l'administració, amb xarxes de contacte i coŀlaboració orientades al coneixement i la innovació» —segons es presenta la mateixa organització.

 

Des de l'arribada del nou equip de govern provincial, l'aposta per la transparència ha sigut un objectiu desenvolupat des de totes les àrees, però especialment des del servei de nova creació que dirigeix Roberto Jaramillo. La Diputació reforça amb aquest premi el seu compromís amb la participació ciutadana en el control dels seus representants.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet