Versió per a imprimir

Rodríguez i Amigó destaquen la transcendència del comerç local i tradicional en la Fira de Foios

  • El president i la vicepresidenta de la Diputació de València assisteixen a la inauguració de la VIII edició d'una fira que "és ja un dels clàssics" entre els nombrosos esdeveniments comercials de la provincia
Imagen
18/09/2017

 El president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i la vicepresidenta, Mª Josep Amigó, van participar el divendres en la inauguració de la VIII Fira Comercial i Agrícola de Foios, una cita que s'ha convertit ja en un dels "clàssics" entre els esdeveniments comercials que se celebren en les comarques valencianes.

 

En paraules de Jorge Rodríguez, "aquesta fira demostra la importància de promoure el comerç de proximitat, amb productes de la terra i de qualitat que fomenten la supervivència dels comerços locals". Rodríguez va valorar "la varietat i la qualitat" dels productes que s'ofereixen en la fira, i ha destacat la "importància del tracte personal" dels venedors d'aquest tipus de comerços.

 

En la mateixa línia es va expressar la vicepresidenta, Mª Josep Amigó, que ha considerat que "iniciatives com la Fira de Foios permeten traure el comerç tradicional al carrer i visibilizar la seua importància en la societat". Amigó ha remarcat igualment que les institucions públiques han de recolzar aquest tipus d'esdeveniments per a "fer possible la viabilitat del sector i evitar el tancament dels seus establiments".

 

En aquest sentit, Rodríguez va manifestar que des de la Diputació se seguirà recolzant aquest tipus de fires i esdeveniments comercials perquè acaben convertint-se en "aparador de tot el bé que té aquesta terra en productes agrícoles i artesanals, que és molt". I Amigó va insistir: "és molt important que des de les institucions prestem tot el nostre suport al comerç i als establiments locals, perquè són la base del teixit productiu dels nostres municipis i ciutats".

 

Tallers infantils, música i degustacions

 

Acompanyats per l'alcalde de Foios, Sergi Ruiz, i els diputats Conxa García, Josep Bort i Pablo Seguí, el president i la vicepresidenta van recórrer els diferents llocs de la Fira de Foios interessant-se pels productes autòctons, des de les varietats típiques de l'horta valenciana a peces artesanals, roba, calçat i llibres, en una visita que va comptar amb la presència de la secretària autonòmica de Model Econòmic i Finançament, Mª José Mira.

 

Entre aquest divendres i el diumenge, la Fira de Foios ha oferit als visitants un ampli ventall de productes tradicionals, des de gastronomia a complements, bijuteria i roba, passant per vehicles, productes per a mascotes, oferta formativa i d'idiomes i llibres. A més, els visitants poden gaudir d'un ampli ventall d'activitats d'oci i en família, com a tallers infantils, castells inflables, espectacles musicals, comptacontes i degustacions.

 

Hi ha imatges disponibles en el FTP de Dival.

Declaracions de Jorge Rodríguez, president de la Diputació
Declaracions de Jorge Rodríguez, president de la Diputació
Declaracions de Mª Josep Amigò, vicepresidenta de la Diputació
Declaracions de Mª Josep Amigò, vicepresidenta de la Diputació
Declaracions del Alcalde de Foios, Sergi Ruiz
Declaracions del Alcalde de Foios, Sergi Ruiz
Declaracions del Concejal de Cultura de Foios, Juan Civera
Declaracions del Concejal de Cultura de Foios, Juan Civera
Rodríguez i Amigó destaquen la transcendència del comerç local i tradicional en la Fira de Foios
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet