Versió per a imprimir

Rus assistix a l'acte promocional de Càceres en el MuVIM

  • CONVOCATÒRIA ALS MITJANS
24/10/2012

 

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, assistirà este dijous a un acte promocional sobre la localitat de Càceres i la gastronomia típica de la zona, que tindrà lloc a les 20 h en el Museu Valencià de la Iŀlustració i la Modernitat (MuVIM).

 

Prèviament, el president de la corporació provincial de Càceres, Laureano León, visitarà el president de la Diputació de Valèncià en el seu despatx del palau de la Batlia i junts es dirigiran al centre cultural. 

 

Amb l'objectiu de donar a conéixer una oferta turística que compta amb nombrosos recursos naturals i culturals, la corporació provincial de Càceres presentarà el vídeo turístic de la ciutat.

 

L'acte comptarà també amb la presència del diputat de Turisme de la Diputació de València, Ernesto Sanjuán, i el vicealcalde i regidor de Turisme de València, Alfonso Grau.

 

La sessió, convocada pel Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar, reunirà nombrosos bloggers valencians i representants de restaurants i agències de viatges de la ciutat, que podran conéixer en profunditat els productes gastronòmics i culturals de Càceres.

 

La presentació acollirà també una exhibició de cuina de Diego Bonilla, David Lavado i Laura Ramírez, i del blog The Spanish Food. Els especialistes culinaris prepararan receptes en què combinaran plats típics valencians, com l’esgarraet, la clòtxina de roca o la xufa amb altres de les distintes denominacions d'origen extremenyes.

  

NOTA ALS MITJANS:

 

Dia: Dijous 25 d'octubre

Lloc: MuVIM

Hora: 20 h

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet