Versió per a imprimir

Rus inaugura demà el carrer de la pilota de Moixent

23/02/2015

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, inaugurarà este dimarts junt amb l'alcalde de Moixent, Vicente Dubal, el carrer de la pilota, ubicat en la zona esportiva de la localitat, al costat del poliesportiu municipal.

 

Les obres han consistit en la construcció d'un trinquet amb una pista de 56,46 x 8,5 metres i 9 metres d'alçada. Es tracta d'una edificació aïllada i oberta amb accés directe des del carrer.

 

La infraestructura reunix els requisits d'estalvi energètic i funcionalitat exigida i suposa una superfície total construïda de 506 metres quadrats.

 

L'estructura del trinquet es compon per un tancament prefabricat a base de llosa alveolar pretesada sobre la rasant de fonamentació, i el parament queda coronat per un sistema de trava superior i l'encast definitiu contra la fonamentació.

 

Tal com ha informat l'alcalde, Vicente Dubal, l'objectiu d'esta actuació ha sigut fomentar la pràctica de la pilota en la localitat, ja que «el Club de Pilota Guerrer de Moixent compta amb prop de 40 alumnes».

 

NOTA ALS MITJANS

 

DIA: DIMARTS, 24 DE FEBRER

LLOC: CARRER LLUÍS JORQUES GASSÓ, MOIXENT

HORA: 19:00 HORES

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet