Versió per a imprimir

Rus inaugura la plaça de la Diputació de Benigànim

  • La Diputació de València ha subvencionat la creació d'un espai d'oci de 5.000 metres quadrats que annexa l'Auditori Municipal i l'Espai Jove
  • El president Rus s'ha compromés a coŀlaborar amb l'Ajuntament per a finalitzar les obres de la Casa Ribelles i ha anunciat que pròximament presentarà el projecte de la CV-611 de Benigànim a la Pobla del Duc
Rus amb l'alcalde de Benigànim
27/09/2012

 

El president de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha inaugurat esta vesprada, amb l'alcalde de Benigànim, Juan Antonio Puchades, la nova plaça de la Diputació, que servirà de punt de trobada per a tots els veïns.

 

Durant la seua intervenció, en un acte en què també ha participat la diputada d'Educació, Oreto Segura, i les autoritats locals, el responsable provincial ha anunciat que la Diputació de València «ajudarà l'ajuntament a finalitzar les obres de la Casa Ribelles, i en breu es presentarà el projecte de les obres de la CV-611 de Benigànim a la Pobla del Duc», una actuació que —segons ha manifestat Rus— «s'executarà al llargd'esta legislatura».

  

Rus ha assenyalat que una de les principals obligacions de la institució provincial és «ajudar els municipis més xicotets per a garantir la prestació dels millors servicis públics a tots els ciutadans de la província».

 

Per la seua banda, l'alcalde agraí la coŀlaboració de la Diputació perquè «sense la seua ajuda l'Ajuntament no haguera pogut fer front a una obra de tanta envergadura».

 

«Volem que la plaça de la Diputació siga un referent d'oci dins del nucli urbà, a on acudisquen els veïns per a disfrutar de les seues múltiples possibilitats» —ha assenyalat l'alcalde.

 

Finalment, l'alcalde ha exalçat «la gran sensibilitat» i «l’esforç» que realitza la Diputació per a posar en marxa els projectes que s'han executat en el municipi, com el camp de futbol, l'escola de música, l'estadi de futbol 7, el poliesportiu o les pistes de pàdel.

 

5.000 md’oci

  

La plaça de la Diputació, de 5.000 m2, se situa entre l'Auditori Municipal (2.000 m2), i l'edifici de l'Espai Jove, amb 1.400 m2 i amb capacitat per a 600 persones.

 

Les obres s'han dut a terme per mitjà de dos convenis de coŀlaboració entre la institució provincial i l'Ajuntament de Benigànim.

 

Concretament, s'ha pavimentat la plaça, s'hi ha instaŀlat una font ornamental i s'hi ha creat una zona enjardinada i un parc infantil.

 

Rehabilitació de la Casa Ribelles

 

A continuació, i després de descobrir laplaca commemorativa, les autoritats han visitat la vuitena fase de les obres de restauració de la Casa Ribelles, que està finançant la Diputació de València.

 

Este immoble del segle XVIII, situat al costat de l'edifici de l'Ajuntament, s’està restaurant per mitjà del Pla Provincial d'Obres i Servicis de la Diputació de València.

 

L'actuació, que començà el 2005, consistix en la rehabilitació de les dependències i la unió de la infraestructura amb el consistori a fi d'ampliar les dependències municipals.

 

Així mateix, es pretén habilitar en la planta baixa una sala d'exposicions i crear la futura oficina de turisme.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet