Versió per a imprimir

Toni Gaspar realitza una visita institucional a la Diputació i l'Ajuntament de Sevilla

  • FOTONOTÍCIA
Imagen
24/07/2020

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, ha realitzat este divendres una visita institucional a les administracions sevillanes en la seua segona jornada en terres andaluses. Després del seu pas per la Diputació de Jaén, Gaspar ha sigut rebut pels màxims responsables de la Diputació i l'Ajuntament de Sevilla.

 

En l'antiga caserna de la Puerta de la Carne, seu de la Diputació de Sevilla, Toni Gaspar i el vicepresident Carlos Fernández Bielsa, que li acompanya en la seua visita a Jaén i Sevilla, han sigut rebuts pel president de la Diputació sevillana, Fernando Rodríguez Villalobos, i la diputada de Cohesió Territorial, Asunción Llamas.

 

Durant la seua estada en la corporació sevillana, on Gaspar i Bielsa han recorregut alguns dels espais de l'antiga caserna d'enginyers construïda a la fi del segle XVIII, en la qual es va trobar una necròpoli jueva de l'Edat mitjana, els responsables de les dos diputacions han abordat diferents temes d'interés en els quals podrien col·laborar totes dos institucions, en la línia de coordinació institucional en la qual treballa la Diputació de València.

 

Després de la visita a la Diputació de Sevilla, el president Gaspar s'ha desplaçat fins a l'Ajuntament de la ciutat, en la Plaça Nova. Allí s'ha reunit amb l'alcalde de Sevilla, Juan Espadas, que ha acompanyat a Gaspar durant la seua estada en l'edifici renaixentista que alberga el consistori de la capital andalusa.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet