Versió per a imprimir

Torrella sol·licita assistència tècnica a la Diputació per a realitzar una auditoria acústica en la Llar del Jubilat

  • La diputada Conxa Garcia rep a l'alcalde de la localitat, Francisco Moreno, per a conèixer les necessitats en matèria d'assessorament i assistència tècnica que presenta aquest municipi de La Costera
Imagen
07/10/2016

La diputada d'Assessorament Municipal, Conxa Garcia, s'ha reunit amb l'alcalde de Torrella, Francisco Moreno, qui ha sol·licitat a la Diputació assistència tècnica per a la realització d'una auditoria acústica que permeta legalitzar el bar de la Llar del Jubilat del municipi.

Conxa Garcia ha traslladat al primer edil de Torrella que la Corporació col·laborarà amb l'ajuntament “perquè l'únic centre de reunió de la localitat estiga en les millors condicions”. En aquest sentit, la Diputació facilitarà els tràmits pertinents per a la correcta inspecció de les instal·lacions del centre i recolzarà al consistori en totes les gestions necessàries. 

L'Àrea d'Assessorament està formada per un equip multidisciplinari amb la finalitat d'assessorar i realitzar tasques que no poden assumir alguns consistoris, alhora que pot servir-los de vehicle per a canalitzar els seus dubtes i sol·licituds a la resta d'àrees de la Diputació. Les funcions que competeixen a aquesta delegació són assessorament jurídic i econòmic-comptable, defensa en judici, plans generals, inventari de béns i altres assistències pertinents.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet