Versió per a imprimir

“Tres finestres a la Cultura” inicia el cicle “Llavors de terra” amb el Grup de danses La Senyera

  • “Llavors de terra” forma part del programa ‘Tres finestres a la cultura’ orientades a públic familiar i als amants del folklore i la música clàssica, de l’àrea de Cultura de la Diputació
  • L’actuació del grup de danses La Senyera començarà a les 18.00 hores de demà dissabte 17 d’abril al Centre La Beneficència
Imagen
16/04/2021

El programa “Tres finestres a la Cultura” enceta la seua programació “Llavors de terra” amb les actuacions del Grup de danses La Senyera. Serà demà dissabte, 17 de abril, a les 18.00 hores en el Centre La Beneficència, dins de les activitats dedicades al folklore i música d’arrel. La programació del cicle continuarà dissabte 8 de maig amb el Grup de balls populars Les Folies de Carcaixent.

 

El projecte, anomenat “Tres finestres a la cultura”, pretén apropar al públic tres manifestacions culturals de diferent naturalesa, i esdevenir així un punt de trobada per a la ciutat de València on poder mostrar des de diferents punts de vista, la riquesa del patrimoni cultural i musical valencià a través de tres vessants: el “Teatre a la Bene”, “Música en construcció” i “Llavors de terra”.

 

“Llavors a la terra” respon a la necessitat d’oferir un espai estable perquè les nombroses manifestacions musicals del folklore valencià puguen retrobar-se amb el públic, i compta amb la col·laboració de José Ramón Peinado i la Federació de Folklore de la Comunitat Valenciana, una entitat que treballa per mantenir vives i actualitzades les expressions de la cultura i la música popular.

 

Per altra part, “Teatre a la Bene”, amb l’organització del SARC, Servei d’Assistència de Recursos Culturals de la Diputació, i amb l’assistència de Joanvi Cubedo, és una programació que ha esdevingut estable al llarg del temps, amb una vinculació ben estreta amb el contingut dels museus de Prehistòria de València i L'ETNO, Museu Valencià d'Etnologia de la Diputació de València.

 

D’altra banda, l’àrea de Cultura, conscient del valor cultural, social i econòmic de la música per al desenvolupament individual i col·lectiu, ha organitzat “Música en Construcció”, un ambiciós cicle anual de concerts, jornades i tallers musicals amb clara vocació divulgativa, amb una programació, coordinada pel musicòleg Jerahy García, que vol aproximar els gèneres clàssics a la ciutadania i promocionar alhora la carrera musical de joves promeses valencianes que s'acosten a l'àmbit professional.

 

D’altra banda, el proper 23 d'abril se celebrarà una completa i específica jornada dedicada a l'estudi i divulgació del patrimoni musical valencià, on participaran diferents especialistes i representats institucionals. La jornada abordarà aspectes d'interés sobre el ric patrimoni musical valencià, des de perspectives com el dret, el màrqueting, la conservació i la divulgació educativa de la música valenciana.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet