Versió per a imprimir

Un aire nou per a les programacions de teatre infantil a la Beneficència

  • S’ha consolidat el programa Teatre a la Bene, que guanya així un espai definitiu en el pati V del Centre Cultural i Museístic de la Beneficència
  • Es tracta d’obres pensades per al públic infantil més exigent
  • Per al diputat de Cultura, Xavier Rius, el projecte potencia sinergies entre els museus del Centre de la Beneficència
Imagen
30/01/2020

A poc a poc, els canvis arriben a la programació de teatre infantil i familiar del Centre La Beneficència. Les obres programades per al mes de febrer assumixen un aire més transversal i participatiu i tracten d’establir un diàleg més directe amb els programes dels museus de la Diputació de València.

 

Per al diputat de Cultura, Xavier Rius, amb el Teatre a la Bene “tractem de potenciar les sinergies entre els dos museus que tenim al carrer Corona: el Museu Valencià d’Etnologia i el Museu de Prehistòria de València, i utilitzar les obres de teatre infantil com una manera d’acostar i potenciar els continguts dels museus i les temàtiques que aborden”. Per a la coordinació de les obres s’ha comptat també amb la valuosa ajuda i experiència del SARC.

 

Les obres programades per al mes de febrer són:

 

Diumenge, 2 de febrer, Kamishibai. Contem un quadre. Un acostament a la memòria oral a través del teatre japonés, conegut com kamishibai. Una obra de titelles conduïdes per Elisa Matallín, qui ens acostarà la mitologia i la cultura popular japonesa.

 

Diumenge, 9 de febrer, La Queboqueseria, és un divertimento produït per Rodamons teatre. Instruments reciclats amb molta imaginació. Contes, músiques i cançons que faran entendre d’altra manera la música popular.

 

Diumenge, 16 de febrer, Contes de capçalera, és un exercici de rememoració de les velles històries de sempre. Com les que arreplega el Museu Valencià d’Etnologia. Algú haurà de contar-nos-les, i Blai Senabre és un expert en mantenir l’atenció dels xiquets i les xiquetes.

 

Diumenge, 23 de febrer, Nosaltres, una narració en clau còmica de la nostra història, conduïda per Joan Manuel Gurillo. Com som els valencians i valencianes, i sobretot, com ens veiem a nosaltres mateixos. Sabrem si som guerrers, pacífics o comerciants, i si obrim la porta a tots el que passen, siguen pobles ibers, cartaginesos, romans, visigots, musulmans o cristians.

 

Totes les obres són gratuïtes, per a xiquets i xiquetes acompanyats d’un adult, i amb reserva prèvia d’entrada en www.labeneficencia.es. Sessions a les 11:00h. i a les 12:45h.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet