Versió per a imprimir

Un centenar de municipis mostren més de 18.000 empreses locals a través de la galeria empresarial de Divalterra

  • A través de la Xarxa ADL, les Agències de Desenvolupament Local poden registrar totes les activitats empresarials del seu àmbit d'actuació perquè apareguen gratuïtament en el directori www.galeriaempresarial.es
Imagen
17/02/2020

La galeria empresarial de la Xarxa ADL, que gestiona la Diputació de València a través de Divalterra, mostra ja el teixit empresarial de 100 municipis valencians. Així, el directori online al qual s'accedix visitant www.galeriaempresarial.es recull més de 18.000 empreses, que han sigut donades d'alta a través de les agències de desenvolupament local.

 

Els establiments comercials, industrials i de serveis de la província tenen al seu abast esta eina de promoció que oferix gratuïtament la presència de les empreses en un espai web amb cartografia digital, així com fitxes informatives de cada activitat.

 

En este espai, les pròpies empreses tenen a la seua disposició la possibilitat d'administrar microwebs gratuïts en les quals poden donar a conéixer la seua ubicació, publicar imatges del seu establiment, explicar els seus serveis o mostrar els productes o serveis que comercialitzen.

 

La possibilitat d'activar una la galeria empresarial online personalitzada és un dels serveis que Divalterra oferix sense cap cost als municipis integrats en la Xarxa ADL.

 

En l'actualitat, un total de 40 ajuntaments i sis mancomunitats (Alt Túria, Camp de Túria, La Baronia, La Canal de Navarrés, Hoya de Buñol-Chiva i La Serranía) han posat ja en marxa esta iniciativa, oferint informació d'un centenar de municipis i més de 18.000 empreses.

 

Noves incorporacions

 

La localitat de Montserrat, a la Ribera Alta, ha sigut la incorporació més recent. La seua ADL programa ja la visita de personal tècnic a totes les empreses de la localitat per a recopilar la informació que complete el repertori online.

 

Altres utilitats

 

Al costat d'este servei, la Xarxa ADL gestionada per la Diputació de València posa a la disposició de les 163 entitats locals adherides una sèrie d'eines de gestió per a registrar i fer un seguiment dels assessoraments efectuats a empreses, emprenedors i associacions.

 

Així mateix, també es pot confeccionar plans de viabilitat economicofinancera, gestionar ofertes i demandes d'ocupació o accedir a dades estadístiques socioeconòmiques a escala local, a través del portal www.divaladl.es i la seua intranet de gestió.

 

D'esta manera, Divalterra fomenta el treball en xarxa de les Agències de Desenvolupament Local, mantenint-les informades mitjançant butlletins sobre ajudes, subvencions, jornades i estudis relacionats amb el desenvolupament local, així com a través d'accions presencials de formació específica.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet