Versió per a imprimir

Una jornada de contacontes, tallers i teatre per a acostar la literatura als menuts

  • Piles, Bellreguard, Requena i Borriana acullen este dijous variades activitats infantils organitzades per la Diputació de València
24/10/2012

 

Contacontes, tallers d’animació lectora, representacions teatrals i altres entreteniments infantils protagonitzaran demà el programa d’activitats que organitza el Servici d’Assistència i Recursos Culturals (SARC) de l’àrea de Cultura de la Diputació de València.

Contes màgics de l’Orient llunyàarribarà amb força este dijous a Piles i transformarà la Casa de la Cultura en un gran escenari on les narracions, la màgia i els contes tindran el paper protagonista. L’acte organitzat per la Diputació de València acostarà als més menuts la fantasia oriental, els seus mites i llegendes a les 17:30 hores.

La biblioteca municipal de Bellreguard es convertirà per un dia en una gòndola fantasma repleta d’entretingudes històries que seran contades per mitjà de jocs i cançons. El grup La Sénia posarà en escena Els nanets del Palau i altres històries, a les 17:45 hores.

Requena dedicarà este dijous a les endevinalles i acollirà un taller d’endevinalles i jocs de paraules que arrepleguen algunes de les tradicions més populars. L’activitat, que està organitzada per la Mancomunitat El Tejo, tindrà lloc a les 18 hores, en la Biblioteca Municipal.

La companyia Bambalina Teatre Practicable està de gira per la província i arriba este dijous a les 18:30 al Conservatori de Meliana per a invitar tots els xiquets i xiquetes a realitzar un viatge al mar per a acompanyar Ulisses en les seues gestes.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet