Versió per a imprimir

Una startup que ofereix allotjament per temporades guanya el 'Venture Network Valencia'

  • Homyspace resulta la vencedora d'un esdeveniment en la Diputació en el qual s'han donat cita quatre projectes emprenedors en una trobada informal amb inversors
  • Per la seua banda, la startup Uncovercity ha estat reconeguda en la categoria de Turisme per la seua proposta d'experiències gastronòmiques sense conéixer la destinació
  • La final nacional del Venture Network serà a Madrid el pròxim 20 de juny
Imagen
05/05/2017

Poder llogar un pis o un apartament per un període de temps determinat, com és el cas d'uns mesos; o ser una empresa i poder optar a aquesta forma d'allotjament per a treballadors desplaçats de forma eventual. Són possibilitats que ofereix la startup Homyspace, guanyadora del Venture Network Valencia, una trobada informal entre emprenedors i inversors que ha sigut acollida en la seu de la Diputació de València.

 

“Aquesta casa s'ha alineat amb l’empreniment i la innovació, així com amb el compromís de retenir el talent”, ha assenyalat el diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, qui s'ha encarregat d'inaugurar l'acte, organitzat també per IE Business School, BStartup de Banc Sabadell i la fundació Finnova. En l'esdeveniment també s'ha lliurat un premi en la categoria de Turisme al projecte de Uncovercity, que ofereix experiències gastronòmiques sense conéixer la destinació.

 

'Venture Network Valencia' s'uneix a l'aliança de StartUp Europe Awards, formada per entitats que organitzen premis per a startups amb la finalitat de reconéixer l’empreniment i la innovació en tota Europa i el món. D'aquesta manera, la startup guanyadora de Venture Network Valencia serà una de les finalistes a nivell nacional de Venture Network Madrid que se celebrarà el 20 de juny.

 

La vencedora en aquesta final obtindrà un xec en metàl·lic de 3.000 euros de Banc Sabadell i un curs d’Executive Education en IE. Així mateix, totes les startups participants rebran l'accés al servei d'alertes informatives sobre oportunitats de la Unió Europea, amb informació sobre programes de mobilitat, networking i instruments financers, així com un full de ruta sobre finançament comunitari.

 

 

Impulsar projectes innovadors

 

Quatre han sigut les startup finalistes del Venture Network València d'un total de 25 projectes presentats, un espai obert amb l'objectiu d'arreplegar les idees més originals i innovadores en territori nacional. A més de Homyspace i Uncovercity, projectes relacionats amb noves formes d'allotjament i d'oci, en aquest cas, associat a la gastronomia, també han participat en la final les startups Prismab i Training Experience.

 

“Es tracta de convertir la província de València en un gran espai de coworking, que servisca per a l'intercanvi d'experiències i la suma de forces que permeta obtenir finançament europeu”, ha destacat el diputat Bartolomé Nofuentes, qui s'ha referit als 222 projectes innovadors que en l'actualitat es duen a terme en territori valencià sota el paraigua del programa de Gestió i Retenció del Talent de la Diputació de València.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet