Versió per a imprimir

Utiel acull una jornada mediambiental de la Diputació sobre mobilitat elèctrica, eficiència energètica i autoconsum

  • La sessió forma part del segon cicle de jornades comarcals sobre energia i canvi climàtic que organitza la Diputació amb ASELEC i FEMEVAL
Imagen
21/03/2019

La mobilitat elèctrica, l’eficiència i l’autoconsum energètics han sigut els assumptes clau que s’han tractat a la Casa de Cultura d’Utiel durant la jornada mediambiental que ha celebrat la Diputació de València junt amb les associacions ASELEC i FEMEVAL. La sessió forma part del segon cicle de jornades comarcals sobre ‘Energia i canvi climàtic: mobilitat elèctrica, eficiència energètica i autoconsum’.

 

El programa de la jornada, que s’ha celebrat entre les 11 i les 14 hores, ha inclòs tres conferències sobre mobilitat elèctrica, gestió energètica i autoconsum dirigides tant als representants municipals com al personal tècnic dels consistoris de la comarca i altres associacions i col·lectius civils. A més, s’ha instal·lat una carpa informativa a l’entrada del centre junt amb alguns vehicles elèctrics de la Diputació.

 

L’encontre celebrat a Utiel forma part de les accions divulgatives i promocionals que, com a coordinador territorial del Pacte de les Alcaldies pel Clima i l’Energia de la Comissió Europea, desenvolupa l’àrea de Medi Ambient de la Diputació entre els municipis de la província. Les següents jornades comarcals es celebraran a Carcaixent (27/3), La Font de la Figuera (3/4), Potries (10/4) i València (17/4).

 

La Diputació subvenciona la compra de vehicles elèctrics

 

La institució provincial aposta per la mobilitat elèctrica i ofereix als municipis valencians un segon pla d’ajudes a la compra de vehicles elèctrics i instal·lació de punts de recàrrega dotat amb un pressupost d’1 milió d’euros. Aquestes inversions de 2019 es sumen al primer programa de subvencions que es va desenvolupar en 2018 amb uns fons de 750.000 euros, 1.750.000 euros totales entre els dos exercicis. 

L’àrea de Medi Ambient de la Diputació, a més, farà un altre pas en l’impuls de les polítiques de sostenibilitat i trànsit cap a un model econòmic baix en carboni, i llançarà enguany una línia de subvencions dotada amb 150.000 euros per a la realització de certificacions energètiques als edificis municipals.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet