Versió per a imprimir

“València Cuina Oberta Comarques” arranca avui amb més de 300 reserves

  • Pilar Moncho, diputada de Turisme: “Era necessari posar en valor l'alta gastronomia del nostre territori perquè és un actiu essencial per a promocionar les comarques valencianes com a destinació turística estable i desestacionalitzat”
Pilar Moncho
17/11/2016

El nou programa gastronòmic de València Turisme “València Cuina Oberta a les comarques” arranca avui, 17 de novembre, amb més de 300 reserves realitzades en les seues primeres hores d'activació i un grau d'ocupació que aconsegueix el 46% en alguns restaurants, com Casa Manolo de Daimús.

 

La vicepresidenta del Patronat de Turisme de València i diputada de Turisme de la Diputació de València, Pilar Moncho, va destacar que aquesta nova acció “naix del conveni de col·laboració amb la Fundació Turisme València, subscrit aquest mateix any, i amplia el seu reeixit programa València Cuina Oberta portant-ho a les comarques perquè tothom conega la cuina dels nostres pobles”.

 

Segons Pilar Moncho, “era necessari posar en valor l'alta gastronomia del nostre territori perquè és un actiu essencial per a promocionar les comarques valencianes com a destinació turística estable i desestacionalitzat”.

 

València Cuina Oberta Comarques se celebrarà des d'avui fins al 27 de novembre, de dijous a diumenge, en 19 restaurants de 17 municipis i 10 comarques que oferiran 38 menús a preus assequibles que oscil·len entre els 20 i els 45 euros.

 

Reserves a valenciacuinaoberta.com

 

El llistat complet de restaurants està disponible en la web www.valenciacuinaoberta.com a través de la qual s'han de realitzar les reserves i abonaments corresponents.

 

El Patronat de Turisme de València ha plantejat aquesta primera edició de “València Cuina Oberta Comarques” com un programa pilot que ampliarà en pròximes edicions en funció dels resultats d'oferta i participació registrats.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet