Versió per a imprimir

Valencia i la província xinesa de Shandong treballaran conjuntament la innovació i el mercat tecnològic

  • L'àrea de Projectes Europeus de la Diputació celebra una trobada per a visibilitzar l'ecosistema innovador valencià i establir vies de col·laboració institucional i empresarial entre totes dues províncies
Imagen
21/05/2019

La Diputació de València ha celebrat una trobada amb representants de la província xinesa de Shandong per a establir vies de col·laboració institucional i empresarial, amb la finalitat de dur a terme iniciatives conjuntes que contribuïsquen al desenvolupament de la innovació i el mercat tecnològic. El diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, espera que siga “una nova oportunitat per a empreses, emprenedors i els municipis de Valencia”. 

 

“Esperem traçar una nova estratègia que acoste Valencia a aqueix país emergent que és la Xina, on hem d'estar per ser un espai d'oportunitats per als nostres joves, les nostres empreses i els nostres emprenedors”, ha explicat Nofuentes abans de la celebració d'una trobada que inicia el contacte entre totes dues províncies, definint els objectius i interessos per a futurs convenis de col·laboració.  

 

El director del departament d'Assumptes Europeus de l'Oficina de Relacions Exteriors de Shandong, Zhou Jialun, ha destacat l'interés per recuperar “la relació i amistat” entre la seua província i la de València. Per part seua, el director de la secció provincial de Cooperació Internacional del Departament d'Agricultura i Assumptes Rurals, Yang Xiaohua, s'ha referit a Shandong com “l'horta de la Xina”, per a recalcar la necessitat de “importar la tecnologia agrícola d'altres països, especialment de llocs com Valencia”.   

 

En la reunió han estat presentes l'Agència Valenciana de la Innovació, València Tech City, la plataforma València Activa i la Universitat de València, representada pel director del Màster d'Innovació Empresarial Isidre March, qui ha reconegut que es tracta de “una excel·lent oportunitat perquè la delegació xinesa de la província de Shandong conega l'ecosistema emprenedor d'innovació molt potent i dinàmic que tenim a la província de Valencia”.

 

A més de les institucions i l'àmbit universitari, també han participat en aquesta reunió de networking algunes empreses del Club d'Innovació i Empresa Ateneo Mercantil, així com Finnova i Kenus Informàtica, que han mostrat el seu interés en les futures aliances i col·laboracions que poden eixir d'aquesta trobada tecnològica.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet