Versió per a imprimir

València, Terra i Mar patrocina el bicentenari de la batalla de Carcaixent

  • El director del Patronat de Turisme, Ramon Vila, ha inaugurat esta vesprada la I Fira de la Tapa del municipi
Ramon Vila i Lola Botella durant la visita als expositors de la Fira de la Tapa
14/06/2013

El Patronat Provincial de Turisme València, Terra i Mar patrocina el bicentenari de la batalla de Carcaixent, que se celebra del 14 al 16 de juny en este municipi de la Ribera.

 

Durant el cap de setmana se celebrarà la recreació històrica de la batalla de Carcaixent i la commemoració de la Marqueseta per a fomentar el comerç i donar a conéixer la història i l’oferta turística de Carcaixent i de la comarca.

 

El director del Patronat Provincial de Turisme, Ramon Vila, hi ha destacat esta vesprada que «des del Patronat Provincial de Turisme volem fomentar la posada en marxa d’esdeveniments com este, que estimulen la demanda turística i posen en valor els recursos econòmics, turístics i culturals dels municipis. Per això coŀlaborem en la celebració d’esta recreació històrica».

 

Entre les distintes activitats previstes destaquen les demostracions amb armes de foc i sabres, desfilades, rondes de soldats i lluites amb navalles. Els visitants també podran accedir al campament de la Guerra del Francés i al mercat goyesc per a reviure els temps de la Guerra del Francés als carrers de Carcaixent.

 

Fira de la Tapa

El responsable de Turisme, així mateix, ha inaugurat la I Fira de la Tapa de la localitat amb l’alcaldessa del municipi, Lola Botella.

 

El certamen oferirà durant tot el cap de setmana una variada oferta gastronòmica i d’oci per a tots els visitants mitjançant un total de quinze expositors de restaurants de la zona, que oferixen tapes a uns preus assequibles.

 

Ramon Vila ha destacat, finalment, que Carcaixent acull amb estos actes «una variada i atractiva iniciativa lúdica i cultural que permetrà divulgar i donar a conéixer tant la història local com la seua oferta turística, a més de reactivar l’economia de la localitat i de tota la comarca de la Ribera».

 

«Es tracta d’una oportunitat per a passar un dia en família i descobrir Carcaixent, una localitat de la Ribera Alta que aposta pel turisme d’interior, potenciant al màxim els seus recursos», ha insistit l’alcaldessa de la localitat per la seua part.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet