Versió per a imprimir

València, Terra i Mar patrocina viatges de familiarització a Cofrentes

  • Estes accions afavorixen la promoció turística de la Vall d'Aiora
El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, i l'alcalde de Cofrentes, Raúl Ángel
31/07/2013

 

El diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, i l'alcalde de Cofrentes, Raúl Ángel, han firmat este matí un conveni de coŀlaboració amb l'objectiu de patrocinar i impulsar els viatges de familiarització experiencials a Cofrentes.

 

Estes accions promocionals afavorixen la promoció turística de la localitat de Cofrentes i de la comarca de la Vall d'Aiora com a destinació turística d'interior.

 

Segons el diputat de Turisme, Ernesto Sanjuán, «la firma d'este conveni significa la promoció de la zona de Cofrentes i de les seues instaŀlacions a través de fast trips experiencials que permetrien als clients visitar el municipi».

 

Sanjuán també ha volgut ressaltar la línia de coŀlaboració i ajuda que s'ha establit entre la Diputació de València, el Patronat de Turisme i els pobles de la província perquè estos puguen desenvolupar les seues promocions de turisme d'interior. «Entre tots podem fer que el turisme de la nostra província vaja en alça» —ha assegurat.

 

D'una altra banda, l'alcalde de Cofrentes ha valorat «molt positivament» l'acord firmat hui perquè, segons les seues pròpies paraules, «en estos temps de crisi és molt important tindre algú que done alé i ànim i als pobles com el nostre».

 

«Gràcies a este acord, el municipi de Cofrentes refermarà el seu desenvolupament econòmic, social i turístic» —ha remarcat Raúl Ángel.

Declaracions Sanjuán
Declaracions Sanjuán
Declaracions Ángel
Declaracions Ángel
València, Terra i Mar patrocina viatges de familiarització a Cofrentes
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet