Versió per a imprimir

València Turisme felicita ‘Expovacaciones Bilbao’ pel seu 40 aniversari i acudeix a la fira basca amb nous productes turístics

  • El basc és el principal mercat turístic estatal amb una mitjana d'allotjament en la Comunitat Valenciana que supera els 10 dies
  • El Patronat de Turisme acudeix a la cita turística d'Euskadi amb la companyia d'Alboraia , Cullera, Gandia, Requena, Sagunt, Canet d'en Berenguer i Sueca
Expovaciones Bilbao
10/05/2019

El Patronat de Turisme de València presenta des de hui fins al diumenge les novetats de l'oferta turística del territori valencià en la fira ‘Expovaciones’ de Bilbao, que enguany arriba a la seua quarantena edició.

 

També assisteixen al certamen com a coexpositors de València Turisme, els municipis d'Alboraia, Cullera, Gandia, Requena, Sagunt, Canet d'en Berenguer i Sueca.

 

El basc és el principal mercat turístic estatal amb una mitjana d'allotjament en la Comunitat Valenciana que supera els 10 dies.

 

Euskadi compta amb una dels millors ràtios turísticas que converteix aquesta fira en una cita imprescindible per a realitzar promoció turística de les noves experiències turístiques incloses en els renovats catàlegs de productesi destinacions turístiques 2019 .

 

Més de 400 expositors participen en Expovacaciones, on estan presents agències de viatges, majoristes, companyies de transport, organismes oficials, hotels i oficines de turisme internacionals, entre altres sectors.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet