Versió per a imprimir

València Turisme projecta les experiències turístiques locals en l'àmbit internacional

  • El Patronat de Turisme de València participa aquesta setmana en la World Travel Market 2019 de Londres
Imagen
06/11/2019

València Turisme ha projectat internacionalment les experiències turístiques que es poden gaudir en el territori valencià mitjançant la seua presència activa en la World Travel Market (WTM) 2019, celebrada a Londres durant els últims tres dies.

 

El diputat de Turisme, Jordi Mayor, ha assistit al certamen internacional per a conéixer de primera mà les últimes tendències, dinàmiques i demandes que afecten el turisme internacional i, en conseqüència, a l'arribada de visitants a València i les seues comarques.

 

Mayor, acompanyat pel director del Patronat de Turisme de València, Evarist Caselles, també ha volgut reforçar les noves opcions turístiques creades en el territori valencià i afermar els contactes amb turoperadors, agents de viatges i mitjans de comunicació especialitzats, així com amb la direcció de l'Oficina de Turisme Espanyola a Londres.

 

València Turisme ha comptat amb un espai expositiu al costat de la resta de marques turístiques de la Comunitat Valenciana, dins de l’ àrea de Turespaña, a més de comptar amb la participació directa de Gandia i l'empresa Xàtiva Love Tours.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet