Versió per a imprimir

València Turisme promociona el catàleg de productes turístics de les comarques davant les agències de viatge de la Comunitat

  • El Patronat de Turisme acudeix al workshop que AEVAV organitza demà al Castell-Palacio d'Alaquàs
València Turisme
06/06/2019

El Patronat de Turisme de València promocionarà el catàleg de productes turístics de les comarques demà divendres, 7 de juny, en el workshop que l'Associació Empresarial Valenciana d'Agències de Viatges (AEVAV) celebrarà al Castell-Palacio d'Alaquàs.

 

L'organisme autònom de la Diputació col·labora en aquesta acció turística i, a més, participa com a expositor per a presentar les novetats turístiques del territori valencià. València Turisme acudirà acompanyat per Ruta del Vino Utiel-Requena, Huerto San Eusebio, Hotel Cullera Holiday, Calderona Viva, Navaesport, Genesis Tourism & Beer, Vía Heráclia i Arca Cultural.

 

Els principals proveïdors del sector turístic oferiran informació sobre totes les seues novetats en aquesta jornada de AEVAV que es desenvoluparà de 19.30 a 22.15 hores i finalitzarà amb un sopar.

 

L'assistència és gratuïta i està oberta a totes les agències de viatges. És necessari inscriure's enviant un correu a secretaria@aevav.es.

 

Creada en 1977 i amb 251 agències associades i més de 280 punts de venda en l'actualitat, AEVAV és una de les principals associacions del nostre país.

 

El Castell-Palacio d'Alaquàs, és una mansió nobiliària del segle XVI, declarada Monument Històric Artístic Nacional. Posseeix característiques residencials, amb sostres ornamentats, taulells tradicionals i importants elements arquitectònics que anuncien el Renaixement.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet