Versió per a imprimir

València Turisme reuneix agents de viatges nacionals i empresaris turístics locals al seu balcó faller

  • Un total de 15 entitats de Castilla la Mancha, Castilla León, Vigo, Madrid i C. Valenciana participen en una sessió de treball amb representants empresarials de sis destinacions turístiques valencianes
Imagen
10/03/2020

València Turisme ha reunit hui un total de 15 agències de viatges de viatges de Castilla la Manxa, Castilla León, Vigo, Madrid i Comunitat Valenciana amb empresaris d'alguns de les principals destinacions turístiques valencians consolidades, al seu balcó faller de la Plaça de l'Ajuntament de València.
El diputat de Turisme de la Diputació de València, Jordi Mayor, i el president de l'Associació Empresarial Valenciana d'Agències de Viatges (AEVAV), Miguel Jiménez, han participat en la trobada, que ha congregat a més de 40 persones.
 “L'objectiu d'aquesta acció de promoció turística nacional és aprofitar una festa tan universal com les Falles per a generar sinergies entre les destinacions de platja i interior que participen, i amb els empresaris del sector, per a incrementar la desestacionalització de l'oferta turística valenciana”, ha explicat el diputat Jordi Mayor.
Les destinacions turístiques valencianes participants en aquesta sessió (Cullera, Gandia, Sagunt, Requena, Xàtiva i Bocairent) tenen en els mercats nacionals els seus principals emissors de turistes o ho poden tenir i han estat representats per una delegació del teixit empresarial turístic local (hotelers, empreses de serveis turístics, hostalers i emprenedors).
 Sessió de treball amb gastronomia i cultura
 La jornada també ha tingut un component gastronòmic, ja que la tradicional “picaeta” que han degustat els participants al balcó en acabar la sessió de treball, mentre contemplaven la mascletà del dia, s'ha emmarcat en la filosofia “Del Tros al Plat” que promou València Turisme en la seua aposta per la gastronomia local, que engloba a productors, productes, mercats i professionals de la cuina.

 


La jornada,dins l'estratègia de València Turisme de coordinar destinacions i empreses de productes turístics per a potenciar l'oferta turística de la província, ha conclòs amb una visita guiada pel centre històric de València.
 Jordi Mayor acudeix a la “Taronjada Fallera” de FOTUR
 D'altra banda, el diputat de Turisme, Jordi Mayor, ha assistit prèviament a la ja tradicional “Taronjada Fallera” organitzada per la Federació d'Oci, Turisme i Joc de la Comunitat Valenciana (FOTUR), en la qual es reparteixen entorn de 8000 gots de suc de taronja al costat de la Plaça de Bous de València.

Vídeo y declaraciones del diputado en el acto
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet