Versió per a imprimir

Vallanca eqüestre entra en escena

  • La Diputació de València acostarà demà a tres municipis representacions teatrals, exhibicions eqüestres i tallers de cuina
24/09/2012

 

El programa del Servici d’Assistència i Recursos Culturals (SARC) de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València presentarà demàun ampli calendari d’activitats al voltant dels cavalls, la cuina tradicional i el teatre.

 

El grup Sorpréndeleoferirà a partir de les 17 h a Vallanca una exhibició equina amenitzada amb música i dirigida per un divertit narrador. Els aficionats eqüestres podran disfrutar a l’era gran d’una enganxada a llimonera, un cavall a doma vaquera, una exhibició de tir a set, un cavall a doma clàssica i una actuació de tir al gat.

 

El Teatre del Centre Cultural de Massamagrell obrirà demàel teló per a posar en escena l’obra Consonant, de la companyia Maduixa Teatre, que farà les delícies dels més menuts amb un espectacle que unirà la dansa, les ombres, les arts plàstiques i les noves tecnologies. L’activitat, que tindrà dos menudes protagonistes, Paula i Anna, serà a les 18 h.

 

Pakua Produccions està de gira per la província i este dimarts a les 18 h farà escala a Beniparrell, que vestirà de gala la seua Biblioteca Municipal per a acollir la representació Viatjant amb el Kamishibai, dedicada a la fantasia literària.

 

La jornada de demà també guardarà un espai per a la cuina. El taller municipal d’Enguera acollirà a les 9.30 h un curs de pinchos y montaditosfreds i calents, en el qual es farà un recorregut per la cuina de miniatura.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet