Versió per a imprimir

Veïnes i veïns de la Pobla de Vallbona descobreixen el patrimoni de la Diputació

  • L'activitat forma part del programa 'Els dimecres ens veiem a la Dipu', que inclou una ruta amb explicacions històriques i arquitectòniques dels edificis i el seu entorn
  • El diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, ha sigut l'encarregat de donar a conéixer la labor de la institució "que ajuda a millorar els serveis i la qualitat de vida en els municipis"
Imagen
06/06/2018

Acostar el patrimoni de la Diputació de València a les valencianes i valencians és una de les apostes de l'equip de govern que encapçala Jorge Rodríguez. Una aposta que es materialitza en projectes com 'Els dimecres ens veiem', una ruta guiada pels edificis de la corporació que aquest dimecres han gaudit mig centenar de veïns de la Pobla de Vallbona.

 

La visita ha començat en els Palaus de la Batlia i de Scala, on se situa la seu central de la Diputació. Allí, en el saló de plens, els convidats, acompanyats per la regidora de Serveis Socials Regina Llavata, han sigut rebuts pel diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes. "Complim un treball molt important, tots els diputats som alcaldes o regidors de municipis de la província de València, per açò diem que som Ajuntament d'ajuntaments, treballem braç a braç per a intentar solucionar les vostres peticions i reivindicacions, millorar els serveis i la qualitat de vida en els municipis", ha assegurat Nofuentes.

 

A més de les explicacions històriques i arquitectòniques dels edificis principals, els veïns que participen en 'Els dimecres ens veiem' també fan una ruta pels museus i exposicions que depenen de la corporació, entre els quals es troben el MUVIM, el Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat, o el Centre Cultural La Beneficència.

 

El diputat Bartolomé Nofuentes ha recordat que aquest programa, que naix com a resposta al bon acolliment del projecte 'Acò és la Dipu', -els dos integrats en l'àrea de Benestar Social que dirigeix Mercedes Berenguer- és una iniciativa més de les quals estan obertes actualment per a conéixer el patrimoni de l'ens provincial.

 

Ruta històrica i institucional

 

La ruta guiada està dirigida a col·lectius de dones i persones majors de 65 anys, jubilats i acompanyants, que tinguen la condició de veïns de qualsevol dels municipis de la província de València. Per a participar han d'enviar les seues sol·licituds a través dels seus respectius ajuntaments o associacions municipals, que col·laboren en l'organització de la visita. Les inscripcions es poden formalitzar ja i estaran obertes fins al 30 de setembre de 2018.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet