Versió per a imprimir

Veïns de Moncada descobreixen el patrimoni de la Diputació de València

  • Es tracta d'una activitat que forma part del programa ‘Els dimecres ens veiem a la Dipu’, una ruta guiada per edificis de la corporació provincial amb explicacions històriques i arquitectòniques
  • El diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, ha explicat el funcionament de la Diputació i la importància que té, sobretot, “per als municipis valencians més xicotets”
Imagen
30/05/2018

Un grup de veïns de Montcada ha visitat aquest dimecres la Diputació de València amb el programa cultural ‘Els dimecres ens veiem a la Dipu’. Es tracta d'una activitat de l'àrea de Benestar Social, dirigida per Mercedes Berenguer, que pretén acostar als municipis valencians el patrimoni de la corporació provincial a través dels seus edificis.

 

La ruta ha començat en els palaus de la Batlia i de Scala, seu principal de la Diputació. Els veïns de Montcada han ocupat els escons del saló de plens on han sigut rebuts pel diputat de Projectes Europeus, Bartolomé Nofuentes, qui els ha explicat el seu funcionament. “Debatem, des del respecte, tots els projectes que es presenten, mirant sempre cap al nostre objectiu, que no és un altre que millorar la qualitat de vida dels municipis valencians, sobretot, dels més xicotets”.

 

Aquesta iniciativa s'emmarca dins del full de ruta elaborat pel president de la Diputació, Jorge Rodríguez, amb la idea que la institució deixe de ser desconeguda per a la ciutadania. “Tenim un patrimoni molt ric que cal conèixer perquè és de totes i tots els valencians”, ha assegurat Nofuentes.

 

Una ruta històrica i institucional

 

El programa ‘Els dimecres ens veiem a la Dipu’ naix com a resposta a la bona acollida del programa ‘Açò és la Dipu’, de similars característiques. D'aquesta forma, s'ofereix als municipis una possibilitat més de conèixer una part del patrimoni històric i cultural.

 

L'activitat consisteix en la realització d'una visita guiada a través de la qual es dóna a conèixer el patrimoni més emblemàtic de la Diputació de València, els seus museus i exposicions, entre els quals es troben el MuVIM i els serveis i museus del Centre Cultural La Beneficència.

 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet