Versió per a imprimir

Veïns de Moncada i Yátova visiten els centres de la Diputació

  • Més d’un centenar de persones majors han recorregut els dos palaus de la corporació provincial en la capital, el MuVim i la Beneficència
Majors de Moncada
22/04/2015

 El programa de la Diputació de València «Sona València per als Majors» ha reunit més d’un centenar de majors procedents de Moncada i Yátova en una jornada de visites a la institució provincial, el MuVim i la Beneficència.

 

Després de visitar els palaus d’Scala i Batlia, que al seu torn formen la seu de la Diputació, els veïns d’ambdós municipis han visitat el MuVim i s’han traslladat a la Beneficència per a concloure el seu recorregut i disfrutar d’un dinar de germandat i un espectacle musical.

 

Els veïns de  Moncada han estat acompanyats pel seu alcalde, que també és vicepresident primer de la Diputació, Juan José Medina, de la regidora de Servicis Socials, Dolores Muñoz, del president de l’Associació de Jubilats i Pensionistes UDP, Ramón Roca, del president de l’Associació de Jubilats Entre Amics, Juan Talaya, i de Carmen Miranda, representant d’UDP Sant Isidre de Benagéber. De la mateixa manera, els de Yátova han comptat amb la companyia de l’alcalde de la localitat, Rafael Lisarde, del regidor Eduardo Estrada i del president de l’Associació de Jubilats, Antonio Ricarte.

 

Una vegada en la Beneficència, el president de la Diputació de València, Alfonso Rus, junt amb la diputada de Benestar Social, Amparo Mora, s’ha reunit amb els majors en la sala Alfons el Magnànim per a explicar-los que «este programa es va crear fa cinc o sis anys per a ensenyar als veïns de la província el patrimoni que té la institució».

 

A més, Rus ha manifestat que «la institució provincial és de tots i intenta ajudar els municipis i, en especial, les persones».

 

 

 

 

En la seua intervenció, Mora ha volgut recalcar que «és un plaer proporcionar als alcaldes les activitats socials i culturals que demanen per a fer-les amb els seus veïns».

 

Per la seua banda, l’alcalde de Moncada ha assenyalat que «és un programa que sense l’ajuda de la Diputació no es podria realitzar i que facilita la visita als llocs tan bonics que té València».

 

 

Finalment, Lisarde ha destacat que «és un dia especial i molt agradable per a passar-lo amb els veïns i hauria de repetir-se una vegada a la setmana».

 

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet