Versió per a imprimir

Veïns de Quart de Poblet i Pedralba visiten els centres de la Diputació

  • Més d’un centenar de persones majors han recorregut els dos palaus de la corporació provincial a la capital, el MuVIM i la Beneficència
Majors Pedralba foto_Abulaila.jpg
07/05/2015

El programa de la Diputació de València «Sona València per als majors»ha reunit més d’un centenar de majors procedents de Quart de Poblet i Pedralba en una jornada de visites a la institució provincial, el MuVim i la Beneficència.

 

Després de visitar els palaus dels Scala i la Batlia, seu de la Diputació de València, els veïns dels dos municipis han visitat el MuVim i s’han traslladat a la Beneficència per a concloure el seu recorregut i disfrutar d’un dinar de germandat i un espectacle musical.

 

L’expedició de Quart de Poblet ha estat encapçalada durant el matí pel president de l’associació de jubilats, Manuel Clavijo, i ha sigut rebuda per la vicepresidenta i diputada de Benestar Social, Amparo Mora, que és al seu torn regidora portaveu del PP a Quart de Poblet.

 

Mora ha transmés als veïns la satisfacció de rebre una vegada més les persones majors del seu poble i els ha explicat els diversos programes d’acció social que es duen a terme des de la institució provincial pels ajuntaments, especialment pels més menuts. «La institució provincial és de tots i intenta ajudar els municipis i, en especial, les persones”, ha asseverat Mora.

 

Un dels casos que ha comentat ha sigut el programa provincial de teleassistència que ajuda les persones majors que viuen soles, o amb altres persones majors també, a tindre un control durant les 24 hores del dia per a atendre qualsevol situació d’emergència o simplement recolzar-los i fer-los companyia.

 

Per part de Pedralba, l’alcalde Roberto Serigó ha agraït a Mora i a Alfonso Rus els programes que han creat des de la Diputació, que és una institució vital per als ajuntaments.

 

Junt amb el primer edil de Pedralba han estat la tinent d’alcalde Inmaculada Carsí i el president del club de jubilats Vicente Serigó.

 

Una vegada finalitzada la visita en la central de la Diputació, la comitiva s’ha desplaçat al MuVIM i a la Beneficència on han disfrutat d’un dinar de germandat i ha acabat l’excursió a València amb un espectacle musical en el saló Alfons El Magnànim.

A.Mora
A.Mora
R.Serigó
R.Serigó
Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet