Versió per a imprimir

Veïns de Real i Alfara de la Baronia visiten la Diputació

  • L'activitat forma part del programa ‘Açò és la Dipu’, una ruta guiada que acosta als municipis el patrimoni de la corporació provincial
  • La diputada Mercedes Berenguer ha destacat la importància de conèixer una institució “que treballa per a millorar la qualitat de vida dels valencians i valencianes”
Imagen
07/06/2018

Veïnes i veïns de Real i Alfara de la Baronia han visitat aquest dijous la Diputació de València amb el programa cultural ‘Açò és la Dipu’, una ruta guiada pels principals edificis que acosta als municipis el patrimoni de la corporació provincial.

 

Els palaus de la Batlia i de Scala, seu central de la Diputació, han rebut als visitants, que han ocupat els escons del saló de plens. Allí els ha donat la benvinguda la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer: “En els plens no solament es debat, també és important el respecte a totes les opinions, perquè els projectes que es tracten ací són demandes i necessitats que tenen els municipis i mereixen ser escoltades”.

 

Berenguer ha explicat a realeros i tafarros el funcionament de la Diputació i ha posat el focus en la importància de conèixer el seu patrimoni. “volíem que la gent coneguera l'entorn històric dels edificis que componen la Diputació i també fomentar una vida activa perquè isquen de la rutina i estimulen la curiositat” ha explicat la diputada.

 

El programa ‘Açò és la Dipu’ ofereix també la possibilitat de visitar museus i exposicions que formen part de la Diputació de València, com el Centre Cultural Beneficència o el MuVIM, el Museu Valencià de la Il.lustració i de la Modernitat.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet