Versió per a imprimir

Viatges sorpresa i descontaminació d’aigua per microones, idees premiades en els StartUp Europe Awards

  • Waynabox i APSU triades entre les deu millors startups europees en el certamen considerat com “l’Eurovisió de l’empreniment”
  • Bartolomé Nofuentes, diputat de Projectes Europeus: “És un esdeveniment de gran transcendència, perquè dóna veu a l'àmbit local i a les iniciatives innovadores”
Imagen
11/06/2017

La iniciativa StartUp Europe Awards, promoguda per la Comissió Europea, ha reconegut per primera vegada a les millors startups d'Europa en 10 categories en “l’Eurovisió de les startups”, una cita a la qual ha assistit el diputat de Projectes Europeus de la Diputació de València, Bartolomé Nofuentes. “És un esdeveniment de gran transcendència, perquè dóna veu a l'àmbit local i a les iniciatives innovadores”, ha assenyalat Nofuentes.

 

La Corporació provincial, a través de l'àrea que dirigeix el propi Nofuentes, desenvolupa un treball continuat amb startups, en l'aposta pels emprenedors i per ajudar als municipis a engegar projectes innovadors que puguen adaptar-se a les línies de subvenció europees.

 

Waynabox, la startup espanyola que ha revolucionat la indústria del turisme a través d'una nova experiència centrada en les emocions dels clients a través de viatges sorpresa, ha sigut triada com la millor startup d'Europa en la categoria Turisme. La startup ha rebut un tiquet d'acceleració europea de 10.000 euros, que li servirà per a continuar la seua expansió internacional en 2018.

 

Per la seua banda, APSU, que desenvolupa un equip per a calfar i descontaminar aigua de forma eficient a través de tecnologia de microones, ha sigut considerada la millor startup en la categoria aigua, rebent un tiquet d'acceleració europea de 10.000 que li servirà per a presentar el seu projecte a diferents convocatòries europees com LIFE, EUROSTARS, entre unes altres.

 

A més, la startup Ekuore, que ha desenvolupat el primer fonendoscopi sense fil, ha rebut un premi Extraordinari en la categoria Salut, que ha sigut rebut en representació de la startup per Bartolomé Nofuentes. En altres categories han sigut premiats el Consorcio Zona Franca de Vigo, el programa Emprende de Televisió Espanyola, i Jesús Brotons “Brainiac Beats”.

 

StartUp Europe Awards presenta una metodologia de premis per a startups a nivell local, provincial, regional i nacional, impulsant la innovació oberta i la col·laboració entre els diferents actors dels ecosistemes europeus, a través del partenariat públic-privat per a recolzar als emprenedors.

 

Les startups guanyadores de la final de StartUp Europe Awards 2016 obtindran gran visibilitat gràcies a la Media Partner Alliance formada per 21 mitjans de comunicació i accés a un programa de mentorització, a través del programa StartUp Europe Accelerator de la Fundació Finnova, que els permetrà impulsar els seus projectes i fer-los més viables a nivell internacional.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet