Versió per a imprimir

‘Xarxeta’ cicle de teatre on line de l’Escalante

  • ‘Xarxeta’ és un cicle d’arts escèniques on line per als més menuts
  • La convocatòria està oberta al sector de les arts escèniques infantils per a presentar propostes d’espectacles fins al 18 de maig
  • La diputada del Teatre Escalante, Glòria Tello, destaca “la dignificació del treball dels professionals de les arts escèniques i donar continguts interactius per als més menuts”
Imagen
05/05/2020

El Teatre Escalante de la Diputació de València prepara el cicle Xarxeta, una iniciativa d’arts escèniques on line per als més menuts i al que poden optar, fins al 18 de maig, totes les companyies i professionals del sector de les arts escèniques infantils valencians que prèviament s’hagen estrenat i gravat en el territori valencià.

 

La iniciativa Xarxeta “vol dignificar el treball dels professionals de les arts escèniques i donar continguts interactius per als més menuts”, explica la diputada del Teatre Escalante, Glòria Tello.

 

El cicle es desenvoluparà al llarg dels mesos de maig, juny, juliol i setembre 2020, amb possibilitat de ser prorrogable segons el període de confinament que hagen suportat les famílies i en especial els xiquets, a més del període de inactivitat dels teatres.

 

Els visionats als canals oficials del Teatre Escalante seran gratuïts per al públic. “Les funcions es plantejaran per una publicació de 72 hores cadascuna, de manera que tinguen exclusivitat per al públic infantil i hi haja una fidelitat en els horaris”, explica el programador de l’Escalante, Gabi Ochoa.

 

Presentació de projectes

 

Les companyies han de plantejar un pressupost orientatiu raonat i detallat en format de memòria cau (caché) per la seua publicació del vídeo als canals d’audiovisual no tradicionals del Teatre Escalante (Youtube, Vimeo, Dailymotion i/o similars).

 

Des de hui 5 de maig es podrà consultar esta invitació oberta a la web del Teatre Escalante (www.escalantecentreteatral.com).

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet