Versió per a imprimir

Xàtiva premia la labor del responsable de l'oficina de Gestió Tributària de la Diputació a La Costera

  • José Hermelando Ferragud ha sigut guardonat amb mètopes i diploma de reconeixement públic per l'Ajuntament
Imagen
05/03/2018

El recentment instaurat Dia de la Policia Local de Xàtiva, organitzat per l'Ajuntament de la capital de La Costera, ha volgut premiar la labor del responsable de l'oficina de Gestió Tributària de la Diputació a La Costera, José Hermelando Ferragud, que ha sigut guardonat amb el diploma al reconeixement públic per prestar la seua col·laboració directa facilitant les labors administratives en la confecció i tramitació d'expedients dins del seu departament, en el qual porta treballant més de 25 anys.

 

El Servei de Gestió Tributària (SGT) realitza la gestió i recaptació dels ingressos de dret públic dels ajuntaments de la província que han delegat aquestes funcions en la Diputació de València.

 

Des de l'Oficina de Gestió Tributària situada a Xàtiva, en la qual presten servei 13 empleats, tracten de facilitar al contribuent el compliment de les obligacions tributàries i aconseguir així l'increment dels ingressos dels ajuntaments en benefici dels ciutadans. Aquest departament presta servei a les comarques que comprenen La Costera, La Vall d'Albaida, La Canal de Navarrés, i part de la Ribera Alta.

 

Dia de la Policia Local de Xàtiva

El reconeixement a José Hermelando Ferragud s'emmarca en la celebració del Dia de la Policia Local de Xàtiva, una jornada celebrada en Sant Domènec i que ha volgut reconéixer a agents amb més de 25 anys de servei, així com a uns altres que han tingut una actuació especialment meritòria i també a diferents membres de la societat civil que han prestat una col·laboració important amb la Policia Local.

 

A més de les medalles al mèrit policial, es van lliurar 10 reconeixements a persones que han contribuït o prestat una col·laboració directa amb la Policia Local de Xàtiva, entre les quals es troba el responsable de l'oficina de Gestió Tributària de la Diputació en les comarques centrals.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet