Qui som

EL SINDICALISME ALTERNATIU 


STAS-INTERSINDICAL VALENCIANA

 
És un sindicat nascut en 1992, com STA, que s'integra posteriorment en Intersindical Valenciana. En l'actualitat STAS-Intersindical Valenciana, forma part d'un projecte més ampli amb presència en totes les administracions públiques en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.

És l'ALTERNATIVA al decadent sindicalisme tradicional dominant, L'aire fresc que representa INTERSINDICAL VALENCIANA per al sindicalisme de classe permetrà recuperar la il·lusió perduda, PERQUÈ UN ALTRE SINDICALISME ÉS POSSIBLE.

Es FINANÇA amb les quotes sindicals de l'afiliació, fet que li dóna plena AUTONOMIA en l’aplicació la seua línia sindical. És INDEPENDENT de les administracions, la patronal i qualsevol altra organització o institució social, política o religiosa.

És un sindicat on l'afiliació té sobirania per a l'elaboració de la seua política sindical, un sindicat de tots i totes i per a tots i totes. Amb la participació de tots i totes, STAS-INTERSINDICAL VALENCIANA, pretén construir l'ALTERNATIVA que necessiten els treballadors/as de la Diputació de València.

Lluita per aconseguir millors condicions de treball per al conjunt del personal de les administracions i serveis públics, no solament per a una minoria. Aposta per la unitat dels treballadors i les treballadores per aconseguir-ho.

És un sindicat COMPROMÈS amb les polítiques socials i actiu amb els moviments socials

És el SINDICAT ALTERNATIU que necessites, perquè una altra forma de fer sindicalisme és possible.

Imatge tornar enrere