Activitats ocupacionals

El Centre Ocupacional disposa de quatre tallers ocupacionals de referència:

 

- Taller de serigrafia i lacat

- Taller de distribució

- Taller 1

- Taller 2


Des d'estos quatre tallers, al seu torn, s'orienta els usuaris per a les diferents activitats, ja siguen formatives, complementàries o extraocupacionals, que en conjunt es dirigixen a desenvolupar les habilitats conceptuals, socials i pràctiques de les destreses adaptatives dels nostres alumnes. També comptem amb un taller de ceràmica a temps parcial i un hort.

 

Els alumnes fan diversos tipus de labors com el muntatge d'objectes artesanals, l'estampació serigràfica, la costura i confecció de peces tèxtils com jocs d'estovalles i tovalloles, l'elaboració de ventalls, passadors, socarrats, aiguamans, etc., entre altres tècniques decoratives que permeten desenvolupar la seua creativitat, sempre en la mesura de les possibilitats de cada usuari. 

 

Una selecció d'estos treballs es mostra al públic en l'exposició del mes de juny. A més, pel Nadal es fan les targetes de felicitació de l'Àrea de Benestar Social de la Diputació de València.

 

En tots els tallers es desenvolupa una programació comuna, basada en objectius d'autoatenció i habilitats socials, que permeta als alumnes adquirir i desplegar les destreses necessàries per a interactuar amb l'entorn de la manera més autònoma possible, i desenvolupar el seu sentit cívic.

 

Per a vore més fotos, punxeu ací.


Imatge tornar enrere