Xarxa de Carreteres
Pla de Camins i Vials 2018-2019
Descàrregues públiques
Projectes en informació pública
Licitacions
Tràmits en Carreteres

Tauler d'actualitat de carreteres

Rotonda a la CV-520

 

Les obres de construcció de la rotonda per a regular els accessos a la urbanització El Puntal i la zona industrial d'Alfarp, al voltant del P.K. 13+450 de la carretera CV-520, han finalitzat.

CV-600

 El Servei de Construcció i Control de Qualitat de l’Àrea d'Infraestructures ha rebut les obres del projecte de “Millores locals de drenatge i seguretat viària en la carretera CV-600. Tram Xàtiva – Pla de Corrals”.

Operaris durant la col·locació de la protecció
Després d'haver hagut de paralitzar les obres per l'Estat d'Alarma Sanitària decretat, el passat 16 d'abril es van reprendre els treballs d'estabilització de vessants en el tram de la carretera CV-580 comprès entre les poblacions de Millares i Dos Aguas. Actuació que abasta la intervenció en 30 zones distribuïdes al llarg dels 7,5 km que separen aquestes dues poblacions.

21/5/2020

El Servici de Construcció i Control de Qualitat de l'Àrea d'Infraestructures rep les obres ja finalitzades corresponents al projecte: Ac-580 “Reforç de ferm en diverses carreteres de la Demarcació de L’Alcúdia”, amb un pressupost de licitació d'1.491.803,22 € i una duració de 4 mesos.

Vista aérea

19/5/2020

Després de l'obligada paralització de l'activitat en el sector de la construcció durant la segona quinzena del mes de març, durant el mes d'abril i maig, continua l'execució de les obres de la Variant Nord de Bétera, iniciades el passat mes de desembre, amb una inversió de 15,3 milions d'Euros.

SIG